Termeni si conditii

www.beautyinthebottle.ro este un magazin online, proprietate a S.C. KOA NEVA TRADE S.R.L., cu sediul social in str. Turnu Magurele, nr. 13, Bucuresti, avand codul de inregistrare fiscala 29966200,  inregistrata la Oficiul Registrului Comertului sub nr. J40/3402/2012. 

 Intregul continut al acestui site ( imagini, texte, elemente de grafica web ) este proprietatea  S.C. KOA NEVA TRADE S.R.L.   si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul firmei S.C. KOA NEVA TRADE S.R.L.   a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

 Produsele listate pe site sunt cu titlu de prezentare, iar anumite caracteristici pot diferi fata de poze (culoare, aspect, ...), in functie de informatiile oferite de producator. Echipa Beauty in the Bottle  incearca sa va prezinte cat mai detaliat si corect produsele si sa respecte acuratetea informatiilor. Totusi, www.beautyinthebottle.ro nu garanteaza ca descrierea produselor si a serviciilor, precum si continutul acestui website este lipsita de erori.  S.C. Koa Neva Trade S.R.L. nu-si poate asuma responsabilitatea ca toate produsele expuse sunt disponibile in stoc. Din acest motiv, firma isi rezerva dreptul de a nu onora comanda daca produsele nu mai sunt disponibile. Daca un produs oferit de magazinul nostru nu corespunde descrierii sau este trimis eronat, clientul poate cere returnarea contravalorii, dar nicio alta despagubire suplimentara.

In situatia in care o comanda nu poate fi livrata clientului, din diverse motive (produs indisponibil, date de livrare incomplete/incorecte etc.), clientul este contactat telefonic de catre un reprezentant Beauty in the Bottle. In cazul in care clientul nu raspunde la telefon, atunci va primi instiintare in scris, printr-un email, cu situatia in cauza si solicitarea de raspuns. In cazul in care clientul nu ne contacteaza in termen de 48 ore (zile lucratoare), printr-un reply la mailul de instiintare sau telefonic la 0722460479, comanda este anulata automat in sistem.

Pretul produselor este acela mentionat pe www.beautyinthebottle.ro. Acesta poate fi modificat in orice moment, fara preaviz. Exceptie fac doar comenzile ce au fost deja lansate. Modificarile preturilor nu se aplica retroactiv. Pretul final platit de client este format din pretul de achizitie al produsului, la care se adauga costul de transport. www.beautyinthebottle.ro nu percepe nicio alta taxa suplimentara. Toate produsele vor fi livrate in limita stocului disponibil. Voucherele sau alte modalitati de fidelizare nu sunt transferabile si nu pot fi cumulate.

 www.beautyinthebottle.ro isi rezerva dreptul de a face modificari ale acestor prevederi, fara o notificare prealabila catre utilizatori. Utilizatorii vor avea permanent acces la termenii si conditiile de utilizare ale site-ului, accesand pagina "Termeni si conditii" in orice moment.

.