Politica de retur

Conform legii, clientul are dreptul de a returna orice produs in termen de 14 zile de la receptia acestuia. Acesta poate solicita  schimbarea cu un alt produs sau returnarea sumei de bani. 

Toate costurilor de retur sunt suportate integral de catre client. Exceptie fac doar produsele care s-au livrat eronat, caz in care  cheltuielile vor fi suportate de vanzator. Daca se opteaza pentru rambursarea contravalorii produsului, acest lucru se va face in termen de 14 de zile de la receptia  produsului returnat. Pentru a fi acceptat ca retur, produsul trebuie sa respecte intocmai forma in care a fost livrat.  Clientul are obligatia de a anunta pe mail la adresa: office@beautyinthebottle.ro intentia de retur precum si motivul pentru care se returneaza produsul comandat. 

Nu se accepta ca retur produsele care au fost desfacute, testate sau utilizate. Aceste masuri specifice cosmeticelor sunt necesare  deoarece termenul de valabilitate al acestora se calculeaza incepand cu prima deschidere a ambalajului, iar, prin testarea lor, se pot transmite bacterii sau virusi. 

 Pentru a realiza returul unui produs, va rugam sa urmati pasii de mai jos : 

1. Asigurati-va ca produsul nu este desfacut, testat sau utilizat si este in forma in care a fost livrat.

2. Anuntati intentia de retur, precum si motivul acestuia, pe adresa office@beautyinthebottle.ro

3. Ambalati produsul corespunzator pentru ca acesta sa fie ferit de socuri ce pot aparea in timpul transportului. Produsele care ajung retur in forma necorespunzatoare datorata ambalarii defectuoase nu vor putea beneficia de garantia returnarii.

4. Trimiteti coletul pe adresa Calea Vacaresti, nr. 280, bl. 67, sc. 1, et. 9, ap. 51, Sector 4, Bucuresti. Dupa receptia coletului, va vom contacta pentru solutionarea returului.